SOLIVIR

Solivir ès una companyia que neix amb l’objectiu de subministrar als nostres clients totes les necessitats d’enginyeria, producció i comercialització d’instal•lacions industrials per al procés de productes sòlids.

Oferim instal•lacions industrials a diversos sectors d’activitat que possibiliten la transformació de matèries primeres en productes manufacturats. La maquinaria, la tecnologia i els processos necessaris per a que això es porti a terme constitueix un servei integral en el que Solivir es especialista.

Solivir està en posició de garantir un nivell de qualitat òptim en el transport pneumàtic i mecànic, emmagatzematge, dosificació, mescla, pesatge i automatització de diferents productes sòlids en pols i granulats.

Els tècnics d’aquesta empresa som antics components de la Sociedad Govoni Iberica S.A., amb més de 20 anys d’experiència en el sector que ens ha proporcionat obtenir els màxims coneixements de la tecnologia a aplicar en cada instal•lació i un “know-how” adquirit que ens permet donar les millors solucions als nostres clients.