SOLUCIONS INNOVACIÓ

Les necessitats industrials actuals requereixen de solucions innovadores i eficaces. Per oferir respostes immediates a aquestes demandes del mercat sense renunciar a un nivell de qualitat òptim, Solivir fa servir en tot moment una tecnologia d’ avantguarda.

La investigació i la recerca de noves idees i solucions permeten a Solivir desenvolupar de forma constant i progressiva la seva capacitat tecnològica: des de la creació de sofisticats instruments que determinen els elements de càlcul necessaris per el transport pneumàtic, fins avançats programes informàtics per a la producció. Es precisament aquesta capacitat innovadora el que, afegit a la garantia de l’experiència, manté a la companyia en un nivell privilegiat en el seu segment de mercat.

Solivir utilitza la tecnologia més avançada en l’elaboració del projecte de cada instal•lació. Sempre en la recerca de noves solucions i respostes innovadores, donant als nostres clients un producte que té la màxima evolució tecnològica per garantir al client la solució més rendible i eficient. Tanmateix, estableix un minuciós control de qualitat de tots els elements que participen en el procés i garanteix un programa de manteniment de cada instal•lació per optimitzar el seu rendiment.